Vrijdag - Workshop Oeps een vlekje

Workshop Oeps een vlekje
Oktobermaand Kindermaand

Bijzonderheden

Opgeven via: doen@bijvrijdag.nl

Een ongelukje zit in een klein kunsthoekje!

Kinderen gaan met veel verschillende teken en schildertechnieken ongelukjes veroorzaken op papier. LEKKER EXPRES! En daar maken we mooi kunstwerken van!

Leeftijd 8+

Oktobermaand Kindermaand

Oktobermaand Kindermaand in Groningen! Ga met je ouders, opa en oma of oom en tante op ontdekkingstocht langs musea, theaters, borgen, molens en andere culturele instellingen. Iedere zaterdag en zondag in de maand oktober zijn voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar de activiteiten gratis: workshops, dans, muziek, theater, knutselen en speurtochten

Spaaractie

Wil je een leuke prijs winnen? Verzamel dan de stickers van Oktobermaand Kindermaand. De stickers kun je bij alle deelnemende activiteiten uitgedeeld krijgen. Je moet uiteindelijk 4 stickers hebben verzameld om een prijs te kunnen winnen. Wie wil dat nou niet? Het enige wat je moet doen is met je vriend/vriendinnetje of ouders naar een activiteit gaan en om een sticker vragen.

Wat moet je doen?

  • Bezoek een activiteit en vraag om een sticker.
  • Plak de sticker op de spaarkaart.

Bij een volle spaarkaart met 4 stickers ontvang je een prijsje. Per culturele instelling/ activiteit ontvang je 1 sticker. De stickers krijg je alleen tijdens de maand oktober bij de deelnemende activiteiten.

Sandra Vermanen

docent

Kinderen Alle niveaus
Walstraat 34
dinsdag 16 okt 18
16.00 uur
gratis