Vrijdag - Workshop Slapstick: ongelukjes zijn leuk!

Workshop Slapstick: ongelukjes zijn leuk!
Oktobermaand Kindermaand

Bijzonderheden

Voor kinderen van 8 t/m 11 jaar. Graag van te voren opgeven via doen@bijvrijdag.nl

Schamen, lachen, dikke blunders maken? We maken ze allemaal en het is niets om je voor te schamen! In deze grappige slapstick workshop is het juist de bedoeling dat álles mis gaat!!

Lekker spelen en blunderen!

OKTOBERMAAND KINDERMAAND

Oktobermaand Kindermaand in Groningen! Ga met je ouders, opa en oma of oom en tante op ontdekkingstocht langs musea, theaters, borgen, molens en andere culturele instellingen. Iedere zaterdag en zondag in de maand oktober zijn voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar de activiteiten gratis: workshops, dans, muziek, theater, knutselen en speurtochten

Spaaractie

Wil je een leuke prijs winnen? Verzamel dan de stickers van Oktobermaand Kindermaand. De stickers kun je bij alle deelnemende activiteiten uitgedeeld krijgen. Je moet uiteindelijk 4 stickers hebben verzameld om een prijs te kunnen winnen. Wie wil dat nou niet? Het enige wat je moet doen is met je vriend/vriendinnetje of ouders naar een activiteit gaan en om een sticker vragen.

Wat moet je doen?

  • Bezoek een activiteit en vraag om een sticker.
  • Plak de sticker op de spaarkaart.

Bij een volle spaarkaart met 4 stickers ontvang je een prijsje. Per culturele instelling/ activiteit ontvang je 1 sticker. De stickers krijg je alleen tijdens de maand oktober bij de deelnemende activiteiten.

 

Kinderen Alle niveaus
Noorderbuitensingel 11
vrijdag 12 okt 18
15.30 uur
gratis