Sub Rosa De Envelop

Sub Rosa speelt De Envelop

Bijzonderheden

Zaterdag 20 januari 2018 | Aanvang 20.30 uur | Entree € 7,50

 

Sub Rosa heeft voor deze avond een aantal spelers uit den lande uitgenodigd en samen zullen ze u als publiek en zichzelf verrassen met een volledig onvoorbereide improvisatievorm. Door deze vorm ter plekke op het podium uit een verzegelde envelop te trekken en deze vorm dan te spelen.

Dit houdt dus in dat we een volledig geimproviseerd toneelstuk voor u gaan spelen waarvan we nu dus nog geen idee hebben hoe deze gaat verlopen!

Komt het zien! Komt het beleven! U hebt als publiek de mogelijkheid om input te geven aan de avond, want dat is hoe improvisatietheater werkt. Wij spelen wat u van ons vraagt.

 De Improvisatietheaterschool Sub Rosa heeft als ideële doelstelling het op een hoger niveau brengen van improvisatietheater in de stad Groningen en Ommeland (de rest van Nederland). Dat doen we door het aanbieden van cursussen improvisatietheater, het ontwikkelen van voorstellingen en het organiseren van (internationale) workshops. De spelers die in de voorstellingen van Sub Rosa spelen zijn een bonte mix, van beginnend tot zeer ervaren. Stuk voor stuk staan ze voor passie, fantasie en verhaal. En als ze samen op het podium aan het spelen gaan, gebeuren er magische dingen.

 

Alle doelgroepen Alle niveaus
VRIJDAGTheater, Noorderbuitensingel 11
zaterdag 20 jan 18
20.30 uur
€ 7,50
Tickets