Vrijdag - VRIJDAG op Winterwelvaart

VRIJDAG op Winterwelvaart

Bijzonderheden

Foto: Bas Meelker

Workshops
Tijdens Winterwelvaart organiseren we twee leuke workshops voor kinderen vanaf 4 jaar. Beide workshops vinden doorlopend van 14.00-18.00 uur plaats in het Noordelijk Scheepsvaartmuseum. 

Zaterdag - Workshop: Warme nestjes voor in de boom door Sandra Vermanen
In deze workshop maken kinderen met pitriet, wol en textiel warme nestjes en andere versieringen voor hun eigen kerstboom. Gezellig samen rond de tafel met weven, verbinden, vilten, vingerhaken en knopen.
 
Zondag - Workshop: Help vogels de winter door!
De kinderen tekenen en schilderen op bekers waarin vet en zaden zijn gegoten. Deze vetbekers hang je buiten in de boom versierd met een mooi lint. Daarnaast is er de mogelijkheid om vogels te tekenen met tekenmaterialen en oliepastels. Zo kunnen de wachtende kinderen alvast een ontwerp maken voor wat ze op de beker gaan maken. En de kinderen kunnen een ketting rijgen met pinda’s voor in de boom buiten. 

Optreden Jeugd Orkest Groningen
Dit jaar gaat het JOG een unieke samenwerking aan met 4 songwriters uit Groningen. Speciaal voor WinterWelVaart worden er nummers gearrangeerd. Geniet van kleine optredens en bijzondere uitvoeringen van het JOG met I Took Your Name, Fons Jörgen, Kayleigh Beard en Hans Hannemann!

Locatie: Tromp, Hoge der A Groningen 
Start: 15.00 uur

 

Alle doelgroepen Alle niveaus
WinterWelvaart
16 dec 17 - 17 dec 17
Diverse tijdstippen uur
gratis