Op 31 maart start VRIJDAG de Actiemaand voor plussers, Kunst op Stee, met een feestelijke opening in Cultuurhuis De Klinker in Winschoten. Kunst op Stee betekent dat plussers de hele maand april zo mogelijk dicht bij huis, mee kunnen doen aan een gevarieerd activiteitenprogramma op het gebied van kunst en cultuur.

Dus heb je altijd al eens willen schilderen, boetseren, pianospelen, zingen of toneelspelen? Wil je een aansprekende voorstelling bezoeken of wil je jouw artistieke vaardigheden van vroeger weer oppakken? Wees welkom, doe mee en neem vrienden of familie mee!

Hier vind je het overzicht van alle Kunst op Stee activiteiten in april. We denken dat we een aansprekend aanbod hebben samengesteld en we hopen dan ook je bij een van deze activiteiten te kunnen verwelkomen!

Een Leven Lang Kunst

De actiemaand Kunst op Stee is onderdeel van Een Leven Lang Kunst, een themaprogramma over ouder worden dat in 2017 en 2018 georganiseerd wordt door VRIJDAG, de Hanzehogeschool en een aantal culturele partners. Een nieuw onderdeel van Een Leven Lang Kunst is het pas opgerichte Pronkjewail Fonds.

Heb je als particulier of instelling een goed idee of initiatief voor cultuurparticipatie voor en door ouderen, dan kun je voor cofinanciering bij dit fonds aankloppen. Kijk voor de voorwaarden en meer informatie op: /amateurkunst