Foto Wibi _ Header

Wibi Soerjadi

Wibi Soerjadi bij VRIJDAG!

Meesterpianist Wibi Soerjadi komt zaterdag 30 juni naar VRIJDAG om een masterclass & concert te verzorgen en een Kinderconcertje te geven. Hij geeft de masterclass aan geselecteerde VRIJDAGtalenten. Jij kunt deze unieke masterclass en het concert bijwonen als toeschouwer


Wibi Soerjadi
Wibi Soerjadi is een klassiek pianist die zich spiegelt aan de 19e-eeuwse virtuozentraditie. Daarnaast componeert hij pianowerken in een Liszt- en Chopin-achtige stijl. Hij streeft ernaar klassieke muziek voor een breed publiek toegankelijk te maken. Zo geeft hij niet alleen traditionele pianorecitals, maar treedt hij ook op met popmusici en schrijft hij zelfs muziek bij paardenküren.

 

Masterclass & concert

Meesterpianist Wibi Soerjadi geeft op 30 juni een masterclass aan muziektalenten van VRIJDAG. De masterclass wordt afgesloten met een concert van Wibi Soerjadi zelf. Tijdens de masterclass kunnen VRIJDAGtalenten de kunst van de meester afkijken. Wibi Soerjadi zal stukken voorspelen en hen voorzien van handige tips. De volgende stukken komen aan bod:

  • Galop-Marche van Albert Lavignac met vier pianisten
  • Dans Macabre van Camille Saint-Saëns met twee pianisten

De masterclass van Wibi Soerjadi aan VRIJDAGtalenten en het concert staan open voor bezoekers. 

Zaterdag 30 juni | 12.00-13.15 | VRIJDAGconcertzaal 
Bestel kaarten
.

Kinderconcertje

Ook geeft Wibi Soerjadi op zaterdag 30 juni een Kinderconcertje. De musicus heeft onlangs een sprookjesboek gecomponeerd: Once Upon A Time. Tijdens het Kinderconcertje zal Wibi hieruit vertellen én natuurlijk spelen. Wibi zal de sprookjes tot leven brengen op zijn piano. Het Kinderconcertje is toegankelijk voor kinderen vanaf 5 jaar.

Zaterdag 30 juni | 14.00-14.30 | VRIJDAGconcertzaal 
Bestel kaarten.