Header In the spotlight

In de spotlight

VRIJDAG is het huis van de amateurkunst voor Groningen. Volg bij ons jouw cursus in muziek, theater en beeldende kunst. We zijn er voor iedereen, alle leeftijden en elk niveau - dus ook voor jou!

Binnenkort start ons nieuwe cursusaanbod en je kunt je nog inschrijven. We hebben een paar leuke cursussen voor je uitlicht. 
Doe mee, en maak het bij VRIJDAG!

Muziek

"Muziek maakt je blij, biedt troost, inspireert en verbindt. Maak je al muziek of beginnen met muziek maken? Stap dan binnen bij VRIJDAG."
- Timon Abels, programmeur muziek

Theater

"Plezier maken, samen met anderen de lol vinden, verhalen vertellen en levenskennis opdoen, dat is de kern van zelf theater maken."
- Maartje Ghijsen, programmeur Theater

Beeldende kunst

"We zien vaak dat een cursus onze deelnemers prikkelt om anders te kijken, naar zichzelf, maar ook naar de wereld om ons heen."
- Anne Stoer, programmeur Beeldende kunst

Fotografie

Edelsmeden

Textiel en mode

Grafiek

Ruimtelijk werken, beeldhouwen

Tekenen en schilderen

Ontdek je talent: Beeldende technieken

Ontdek de hedendaagse kunst: Theorie en atelierbezoek

Creatieve Handvaardigheid

Kunst- en modeateliers voor jongeren

Kinderwerkplaats

Kortingsregelingen

We proberen ons cursus- en lesaanbod zo goedkoop mogelijk aan te bieden, maar het kan zijn dat de cursus die jij graag wilt doen, te duur is voor jouw portemonnee. Gelukkig zijn er diverse regelingen beschikbaar, waardoor je mogelijk subsidie kunt krijgen op het lesgeld. Dat kan bijvoorbeeld via het Jeugdcultuurfonds, Stichting Leergeld of de Stadjerspas. Meer informatie over deze kortingsregelingen vind je op bijvrijdag.nl/subsidie.