Header In the spotlight

In de spotlight

VRIJDAG is het huis van de amateurkunst voor Groningen. Volg bij ons jouw cursus in muziek, theater en beeldende kunst. We zijn er voor iedereen, alle leeftijden en elk niveau - dus ook voor jou!

Laatste kans om je in te schrijven!

Bij de onderstaande workshops en cursussen zijn nog maar een paar vrije plekken beschikbaar. Wil je meedoen? Schrijf je dan zo snel mogelijk in!

Beeldende kunst

"We zien vaak dat een cursus onze deelnemers prikkelt om anders te kijken, naar zichzelf, maar ook naar de wereld om ons heen."
- Anne Stoer, programmeur Beeldende kunst

Tekenen & Schilderen

Ontdek je talent

Grafiek

Mode & Textiel

Fotografie

Meer...

Muziek

"Muziek maakt je blij, biedt troost, inspireert en verbindt. Maak je al muziek of beginnen met muziek maken? Stap dan binnen bij VRIJDAG."
- Timon Abels, programmeur muziek

Kinderen

Volwassenen

Theater

"Plezier maken, samen met anderen de lol vinden, verhalen vertellen en levenskennis opdoen, dat is de kern van zelf theater maken."
- Maartje Ghijsen, programmeur Theater

Kinderen

Jongeren

Volwassenen

Kortingsregelingen

We proberen ons cursus- en lesaanbod zo goedkoop mogelijk aan te bieden, maar het kan zijn dat de cursus die jij graag wilt doen, te duur is voor jouw portemonnee. Gelukkig zijn er diverse regelingen beschikbaar, waardoor je mogelijk subsidie kunt krijgen op het lesgeld. Meer informatie over deze kortingsregelingen vind je op bijvrijdag.nl/subsidie.