Oktobermaand Kindermaand (1)

Oktobermaand Kindermaand bij VRIJDAG

Oktobermaand Kindermaand in Groningen! Ga met je ouders, opa en oma of oom en tante op ontdekkingstocht langs musea, theaters, borgen, molens en andere culturele instellingen. Iedere zaterdag en zondag in de maand oktober zijn voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar de activiteiten gratis: workshops, dans, muziek, theater, knutselen en speurtochten

Workshop Oeps een vlekje

Dinsdagmiddag 16 oktober | 16.00-17.30 | Walstraat 34

Een ongelukje zit in een klein kunsthoekje!

Kinderen gaan met veel verschillende teken en schildertechnieken ongelukjes veroorzaken op papier. LEKKER EXPRES! En daar maken we mooi kunstwerken van!

Voor kinderen vanaf 8 jaar.  Graag opgeven via doen@bijvrijdag.nl 

Workshop Mini muziek show

Zaterdagmorgen 20 oktober | 10.00-11.00 | Sint Jansstraat 7

Kom zingen, instrumenten bespelen en dansen op muziek. Samen maken we een muzikale show vol ongelukjes. Heb jij wel eens een ongelukje meegemaakt? Kan je dat ongelukje zingen als een liedje of laten horen met een boomwhacker?

Voor kinderen van 4 t/m 7 jaar. Graag opgeven via doen@bijvrijdag.nl 

Heb je na deze gratis les de smaak te pakken dan kun je 10 november instromen in de route Mini Muziek Show. In vier blokken van acht weken werken we vanuit een thema, zoals Circus, Sprookjes en Lentekriebels. Je kan bij ieder nieuw blok instromen of uitstromen. Je werkt in het ene blok vanuit beweging en dans, in een ander blok ligt de nadruk op zingen en stemgebruik en in weer een ander blok ga je met instrumenten aan de slag. Per blok betaal je 50 euro.

Spaaractie

Wil je een leuke prijs winnen? Verzamel dan de stickers van Oktobermaand Kindermaand. De stickers kun je bij alle deelnemende activiteiten uitgedeeld krijgen. Je moet uiteindelijk 4 stickers hebben verzameld om een prijs te kunnen winnen. Wie wil dat nou niet? Het enige wat je moet doen is met je vriend/vriendinnetje of ouders naar een activiteit gaan en om een sticker vragen.

Wat moet je doen?

  • Bezoek een activiteit en vraag om een sticker.
  • Plak de sticker op de spaarkaart.

Bij een volle spaarkaart met 4 stickers ontvang je een prijsje. Per culturele instelling/ activiteit ontvang je 1 sticker. De stickers krijg je alleen tijdens de maand oktober bij de deelnemende activiteiten.