Banner Plus Cafe (2)

Plus Café

Ben jij 'plusser' en heb je zin in kunst?

Iedere tweede donderdag van de maand organiseert het Plus Café bijzondere activiteiten voor plussers. Kom ook en maak in een ongedwongen sfeer kennis met verschillende vormen van kunst, zowel passief als actief.

Activiteiten

Eén van de activiteiten bij VRIJDAG is het Meezingcafé dat maandelijks wordt georganiseerd. Daarnaast is er op 11 oktober een rondleiding in het Groninger Museum en op 25 oktober een rondleiding met workshop in het Grafisch Museum Groningen (GRID).

Over het Plus Café

In het voorjaar van 2015 werd het Plus Café gestart als samenwerkingsproject van VRIJDAG en de stichting Groningen Plus.

Het Plus Café heeft op dinsdag een inloopmiddag waar Plussers elkaar kunnen treffen om ervaringen uit te wisselen, samen activiteiten te ontwikkelen, kennis te maken met verschillende culturele activiteiten, kortom een ontmoetingsplaats voor actieve plussers, een echt Plus Café.

“De bezoekers maken met elkaar het programma voor de dinsdagmiddagen. Er is een programmacommissie gevormd die elke maand op een donderdagmiddag een bijzondere aktiviteit organiseert. En op de laatste vrijdagavond van elke maand is er het Meezingcafé!”