Vrijdag - In-ge-beeld

In-ge-beeld

Bijzonderheden

De expositie is gratis te zien in De Kelder van VRIJDAG. | Kijk voor actuele openingstijden onderaan deze pagina.

In De Kelder bij VRIJDAG is tot en met 10 mei een tentoonstelling te zien van cursisten van Hilli Kuilman, Gert Sennema en Miriam Knibbeler. Gratis entree!

In-ge-beeld

Een tentoonstelling gemaakt door deelnemers aan de boetseercursus Model Boetseren van Gert Sennema, de cursus Beelden boetseren naar Model van Miriam Knibbeler en deelnemers aan de teken- en schildercursus Gemengde Technieken van Hilli Kuilman.

In de expositie tonen de cursisten van Hilli Kuilman 2-dimensionale werken in gemengde techniek op de wanden. In deze cursus staan onderzoek en experiment centraal. Er wordt op speelse wijze een eigen beeldtaal ontwikkelt, zowel figuratief als abstract, met gebruik van alle mogelijke teken en schildermaterialen.

In de ruimte staan de beelden van cursisten van Gert Sennema. Alle beelden die getoond worden zijn gemaakt naar aanleiding van hetzelfde voorbeeld, namelijk model Peter. In de cursus ontwikkel je een eigen vormentaal. In snelle studies in was en klei leer je over formaat, volume, richting, lijn, vlak, spanning, huid, ruimtelijkheid en plasticiteit. Hoe verschillend en divers de uitkomsten van het werken naar model kunnen zijn laten al  deze ‘Peters’ prachtig zien.

Openingstijden De Kelder

Ma t/m vr. 09.00 - 22.00 uur
Za. 10.00 - 13.00 uur

Let op: tijdens de meivakantie (23 t/m 30 april) zijn we gesloten.

Alle doelgroepen Alle niveaus
VRIJDAG, Walstraat 34
14 apr 17 - 10 mei 17
Zie "Bijzonderheden"
gratis