Vrijdag - Collage: Het samenplaksel

Collage: Het samenplaksel
Opening 10 maart

Bijzonderheden

Openingstijden De Kelder: ma t/m vr. 09.00 - 22.00 uur / za. 10.00 - 13.00 uur

In De Kelder bij VRIJDAG is van 10 t/m 30 maart een tentoonstelling te zien van cursisten van Coen Vunderink. De opening is op vrijdag 10 maart 2017 om 16.00 uur. Gratis entree!

Collage: Het samenplaksel

In de cursussen Van bijenwas tot beamer en Toeval is te sturen!? staat de schilderkunst centraal. Om echter tot nieuwe ingangen in je eigen werk te komen, werken we met allerlei technieken. Eén van die technieken is de collage.

Met veel plezier en succes wordt er de laatste tijd door bijna alle cursisten collage-achtig gewerkt. De hoogste tijd dus voor een Collage-tentoonstelling. Als je op internet zoekt naar een definitie van collage kom je op allerlei verschillende omschrijvingen. Wat centraal staat binnen de collagetechniek is het verzamelen en combineren van verschillend beeldmateriaal tot een nieuw beeld.

Het woord 'collage' komt van het Franse werkwoord 'coller' wat 'plakken' betekent. Met een collage kun je experimenteren met veel verschillende materialen en zo een geweldig eindresultaat bereiken. Hoe breed en divers de collagetechniek kan zijn laten we in deze expositie zien.

Openingstijden De Kelder

Ma t/m vr. 09.00 - 22.00 uur
Za. 10.00 - 13.00 uur

Collage Vivianne Buls

Foto: Collage Vivianne Buls

Alle doelgroepen Alle niveaus
Coen Vunderink
De Kelder, Walstraat 34
10 mrt 17 - 30 mrt 17
Zie "Bijzonderheden"
gratis

Coen Vunderink

docent