Vrijdag - Basiscursus fotografie - dinsdag

Basiscursus fotografie - dinsdag
VOL

Deze cursus is vol. Er is nog plaats in de cursus op woensdagavond. Kijk hieronder voor meer informatie.

In deze fotografie cursus maak je kennis met de technische en inhoudelijke kanten van digitaal fotograferen. In de loop van de fotografie cursus verschuift het accent van techniek naar inhoudelijk bespreken van foto`s.

Aan bod komen o.a. belichting, scherptediepte, bewegingsonscherpte en mogelijkheden met je objectieven. We staan stil bij het in beeld brengen van een onderwerp en het doel van een foto. Wat wil je laten zien en hoe kun je je onderwerp het beste tot z'n recht laten komen?

Je werkt in deze fotografie cursus aan de hand van gerichte opdrachten met onderwerpen als portret, landschap en reportage.

Voor deze cursus is een spiegelreflexcamera gewenst. In ieder geval moet je op je fototoestel belichting, diafragma, sluitertijd en ISO handmatig kunnen instellen. Het is belangrijk dat je elke week gemiddeld een uurtje vrij kunt maken voor huiswerkopdrachten.

Fotografie cursus in Groningen

De fotografiecursus wordt op dinsdagavond gegeven, maar het is ook mogelijk om de cursus op woensdag te volgen, zie onderaan deze pagina.

Klik hier voor alle cursussen fotografie bij VRIJDAG. 

Henny Berno Stern

docent

Volwassenen Beginnen
Henny Berno Stern
Walstraat 34
8 x op dinsdag
18 sep 18 - 13 nov 18
19.30 - 22.00 uur
€ 180,00