Wak- Week van de Amateurkunst 30 mei tm 7 juni

24 april 2015

VRIJDAG nodigt alle amateurkunstenaars uit de provincie Groningen uit om een optreden te geven tijdens de WAK. Individueel of in groepsverband. Wil je in onze professionele concertzaal of expositieruimte laten zien wat je kan? Wees welkom!

Zo kan je tijdens het WAK Festival op zaterdag 6 en zondag 7 juni een optreden van een half uur geven in de Concertzaal. Het publiek kan gratis alle optredens bekijken. Zo ontstaat een afwisselend festival waar we laten zien wat er allemaal gebeurt in Groningen op het gebied van amateurkunst. In de Kelder organiseren we een Franse Salon, een inbreng tentoonstelling. Iedereen kan een werk van maximaal 30x40cm inleveren. Alle werken worden opgehangen, zodat de expositie groeit en aan het einde van de WAK vol is. Er is plek voor 400 werken. En er is een programma met workshops en korte trainingen, o.a. over fondsenwerving en de basis van theaterregie en kan je instrumenten uitproberen. En natuurlijk is alle informatie over amateurkunst in Stad en provincie te vinden en beantwoorden je vragen. Binnenkort vind je hier het complete programma van de WAK, dus hou de site goed in de gaten.

Wie in zijn vrije tijd aan kunst doet in de provincie Groningen kan zich tijdens de WAK van 30 mei t/m 7 juni laten zien en horen. Verenigingen, kunstencentra, cultuurcoaches en -makelaars, particuliere dans- , toneel- en muziekscholen. Of je meld je aan als individu. VRIJDAG is coördinator van de WAK in de provincie Groningen. Op de website van WAK Nederland kun je meer informatie vinden over het landelijke aanbod.

terug naar overzicht