160909 Updiggin 1140x 500

Updiggin heeft nog ruimte in hun voorprogramma

09 september 2016

UPDIGGIN' is een muzikale vertelling met Afrikaanse invloeden en verrassende videoprojecties. Het speelt zich af in Afrika en Nederland. Het is deels op waarheid gebaseerd en vertelt over een Nederlandse man, een Afrikaanse vrouw en een moord die beider levens heeft bepaald. Anne van Slageren, regisseur en muzikant: “Het is een verhaal over onrecht dat de personages in het stuk elkaar aandoen. Onrecht dat zorgt voor verwijdering en gevoelens van verdriet en wraak. Als ze uiteindelijk naar elkaar luisteren en er achter komen hoe het voor de ander voelt, hoe het zo gekomen is, kunnen deze negatieve gevoelens worden omgezet naar vriendschap, verbinding en respect voor elkaar.” Anne van Slageren bracht voor deze voorstelling een groep talentvolle artiesten bijeen. Samen spelen ze deze indringende, toegankelijke en toch ook blijmoedige voorstelling.

Er is nog ruimte in het voorprogramma!

Er zijn 8 repetities gepland per locatie. Onder leiding van een regisseur wordt er gerepeteerd.

In Winsum zijn de repetities inmiddels begonnen, daar hebben ze alleen nog een koor nodig. Het koor / koorleden moet beschikbaar zijn op 28, 29 en 30 oktober.

In leek is er op 20 september om 20.00 uur een bijeenkomst voor eventuele participanten voor het voorprogramma. De voorstellingen in Leek zijn gepland op 9, 10 en 11 december.

Daarnaast spelen ze nog in Appingedam (11, 12 en 13 november, repetitie start week 37 op de woensdagavond) en in Veendam (voorstellingen 25, 26 en 27 november, repetities starten in week 39 op de donderdagavond). 

Heb je interesse? Kijk voor meer informatie op de website en neem contact op met Astrid Warntjes via de mail of 06-145 06 296

 

terug naar overzicht