Snuffelcursus klassieke muziek/ De Oosterpoort

04 september 2015

Viool

 

Deze week start De Oosterpoort met de Snuffelcursus Klassiek. Veel muzikanten halen inspiratie uit dit genre. Van The Beatles tot Marco Borsato en van Radiohead tot DJ Tiësto. Bij de Snuffelcursus leert u klassieke muziek in 3 workshops beter kennen.

U bent hier op de goede plek als u kennis wilt maken met klassieke muziek maar ook als u uw kennis wilt verdiepen. Er zijn drie mogelijkheden: een basiscursus als introductie in de klassieke muziek en twee cursussen voor gevorderden. Iedere cursus telt drie bijeenkomsten. Nieuw is ook de mogelijkheid om een avond- of ochtendcursus te volgen.

De Snuffelcursus Basis Klassieke Muziek geeft een introductie in de klassieke muziek. De Snuffelcursus Barok en de Snuffelcursus Klassiek zijn bedoeld voor mensen die zich wat meer willen verdiepen. Bij alle cursussen wordt veel gebruikt gemaakt van geluidsfragmenten en filmpjes. Rode draad zijn de concerten in De Oosterpoort. De cursussen worden gegeven door programmeur klassieke muziek van De Oosterpoort Yvonne van den Berg.

De Basis Klassieke Muziek avond cursus begint dinsdag 8 september om 19.00. De Basis Klassieke Muziek ochtend cursus begint woensdag 9 september om 10.00 uur. Kijk hier voor alle informatie.

terug naar overzicht