Projectkoor Oosterparkwijk zoekt zangers (m/v)

Projectkoor Oosterparkwijk zoekt zangers (m/v)

13 januari 2016

Oosterparkwijk koor

De Oosterparkwijk krijgt een prachtig kunstwerk van Elisabet Stienstra. Bij de vijver van de nieuwe stadsbuurt De Velden waar vroeger het voetbalstadion stond. Op zaterdag 21 mei is de grootse onthulling van het beeld. Tijdens deze onthulling wordt het kunstwerk toegezongen met een lied dat Frank den Hollander – ook bekend als Rooie Rinus – speciaal hiervoor schrijft. Hiervoor worden zangers (m/v) gezocht.

Wat houdt het in?


Als je je aanmeldt, heb je een wekelijkse repetitie op donderdagavond van 11 februari tot 21 mei. De dirigent is Douwe Ettema.

Wat krijg je ervoor terug?


Eeuwige roem, heel veel plezier, een dosis zangervaring en leuke avonden.

Wat vragen we?


Iedereen mag meedoen, je moet wel in de Oosterpark wonen. Leeftijd maakt niet uit, zangervaring ook niet. Deelname is gratis, we vragen een eenmalige vergoeding van tien euro in de onkosten.

Wat verwachten we?

De organisatoren willen graag op de koorleden kunnen rekenen. Daarom hebben ze een paar voorwaarden. Zodat jij weet wat ze van je verwachten, en zij weten dat je er echt voor gaat. Als je je aanmeldt voor het Koor Oosterpark, ga je hiermee akkoord.

- Je woont in de Oosterparkwijk;
- Ben je nog geen 18 jaar? Dan heb je toestemming van je ouders nodig.
- In de periode 11 februari t/m 21 mei 2016 ben je elke donderdagavond beschikbaar van 19.30 tot 21.30 uur (behalve tijdens schoolvakanties, dat is 3 maart en 5 mei);
- Op zaterdag 21 mei 2016 kun je van 10 tot 17 uur;
- Je betaalt een bijdrage in de onkosten van 10 euro, die je bij de start van de repetities op 4 februari betaalt. (Omdat ze van dit bedrag gezamenlijke kosten betalen, kunnen ze het niet aan je terugbetalen als je voortijding het koor verlaat);
- Voor je deelname aan het koor kunnen ze geen vergoedingen geven.
- Van de repetities én van de uitvoering op 21 mei mogen foto’s en filmopnames worden gemaakt. Deze mogen ze zonder verdere toestemming verspreiden, uiteraard krijg je ze zelf ook;
- Als ze het financieel rondkrijgen, werk je samen met de andere koorleden mee aan de videoclip die we graag willen maken bij het lied van Frank den Hollander.

Aanmelden

Wil je je aanmelden, stuur dan een e-mail. Je kunt je aanmelden tot 1 februari.

terug naar overzicht