Masterclass door het Osiris Trio

16 maart 2016

P Osiris Trio Marco Borggreve

Masterclass door het Osiris Trio

Ben je een gevorderde muzikant en speel je in een ensemble? Hoe tof zou het zijn als je les kreeg van een van de leden van het Osiris Trio.

Het Osiris Trio, met Ellen Corver-piano, Peter Brunt-viool en Larissa Groenbeveld-cello werd in 1988 opgericht. Het Trio ontving meerdere onderscheidingen, waaronder de Philip Morris Finest Selection Prijs en de Annie Bosboom Prijs als blijk van erkenning voor hetgeen tot dan toe bereikt en als ondersteuning voor de verdere ontwikkeling van hun internationale loopbaan. Naast vele concerten die het Osiris Trio in Nederland geeft, trad het inmiddels op in Denemarken, Estland, Duistal sn, Spanje, Engeland en Zuid-Afrika.  Ook werd het trio door het Concertgebouw uitgenodigd om deel te nemen aan de serie Rising Starts. Deze concertserie bracht hen naar de grote concertzalen van Keulen, Londen, Wenen, Stockholm, Birmingham en New York voor het succesvolle dubuutconcert in Carnegie Hall. Onlangs maakte het trio nog een concerttournee door China.

Ellen Corver, Peter Brunt en Larissa Groeneveld geven hoofdvakles en kamermuziek op het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Tevens geven zij les in een masteropleiding voor pianotrio op het Koninklijk conservatorium in Den Haag en ook op het Conservatorium van Amsterdam.

De masterclass wordt gegeven op 29 mei in Podium Zuidhaege in Assen. Leeftijd vanaf 10 jaar. De masterclass is van 12.00 tot 18.00 uur, met om 17.00 een presentatie door de deelnemers.

Inschrijving is per ensemble en deelname is gratis. Je moet wel een aanbeveling van de docent hebben.

Info en aanvragen inschrijfformulier via monique@kuubcultuur.nl 

terug naar overzicht