Keetpop zaterdag 4 juli Leermens

29 juni 2015

Keetpop 2015

 Het Keetpop muziekfestival viert dit jaar haar eerste lustrum. Op 4 juli trekt Keetpop maar liefst vijfhonderd bezoekers en vijftien acts uit heel Groningen naar het pittoreske Leermens.  Het muziekfestival voor jong en oud is daarmee één van de spraakmakende festivals in de wijde regio van Loppersum.

Wat begon als een boerenfeest, zou nu, vijf jaar later,  niet meer te herkennen zijn. Waar eerst ‘maar’ honderd bezoekers kwamen, komen nu vijf maal zoveel. Waar eerst één enkele band en één dj op een boerenkar stonden te hossen, staan nu vijftien acts op twee verschillende podia. Het enige wat onveranderd is, is de sfeer. Want ja, de artiesten en het publiek gaan nog steeds helemaal los, volgens de organisatie achter Keetpop.Het festival Keetpop heeft zijn naam te danken aan de Keet van Leermens. De jongeren die daar regelmatig in het weekend een biertje dronken, kwamen op het idee om een festival te organiseren. Zodoende werd de eerste editie van Keetpop in de zomer van 2011 gehouden.

Dit jaar vieren wij de vijfde editie van Keetpop, met het bijpassende thema 'Back to the Future'. Ook op het lustrum komen natuurlijk weer talentvolle artiesten (zoveel zelfs, dat wij een tweede podium gaan bouwen). Zorg daarom dat je op 4 juli in Leermens bent! Kijk hier voor het hele programma en tickets.

terug naar overzicht