170130 Log Zingeninzeerijp

Gezocht: zangers voor Zingen in Zeerijp

30 januari 2017

Zangers gezocht! Het festival Terug naar het begin zoekt koren, zangers en liefhebbers van muziek die in zijn voor een uitdagend project.

Met het festival ontdek je intieme voorstellingen op de mooiste locaties van het land: de middeleeuwse kerken van de gemeenten Appingedam, Delfzijl en Loppersum. Komende editie wordt extra speciaal, want nu krijg je zelf de kans om op te treden in een kerk die bekendstaat om haar bijzondere akoestiek: de Jacobuskerk in Zeerijp.

Naar aanleiding van het festivalthema van 2017: ‘...en de ander’, geeft dirigent Imre Ploeg (Resonance Lab, Kamerkoor JIP) een gratis masterclass in de Jacobuskerk. Op zaterdag 13 mei smeedt hij van de stemmen van alle deelnemers een prachtig optreden samen, dat jullie tijdens het festival op 20 mei ten gehore mogen geven. Zo maken we met veel verschillende menselijke stemmen de wereld een beetje mooier!

Lijkt het je leuk om mee te doen? Stuur voor 1 mei een mail naar Minke van der Velde o.v.v. onderwerp ‘Zingen in Zeerijp’. Vermeld bij een koor ook hoeveel leden er meedoen. Wees er snel bij want vol=vol!

terug naar overzicht