Gezocht: toneelspelers voor Sprookjesgala

17 mei 2017

Een groep studenten van de Hanze Hogeschool organiseert een sprookjesgala:

Wij willen mensen met een verstandelijke beperking dé avond van hun leven geven door middel van dit sprookjesgala.  De mensen met een verstandelijke beperking zijn deze avond welkom samen met hun begeleiders, familie, ouders/verzorgers en/of vrienden. Het vindt plaats op zaterdag 10 juni in 't Hof van Zuidlaren te Zuidlaren. Het begint om 18.30 uur en eindigt om ongeveer 21.00 uur.

De avond staat in het thema van sprookjes en daarbij willen we de bezoekers helemaal op laten gaan in een sprookjeswereld. De bezoekers mogen als hun favoriete sprookje verkleed komen en de zaal zal omgetoverd worden tot een echt sprookjesbos. Hier zullen sprookjes tot leven kunnen komen. Hiervoor willen wij graag, bij de opening, toneelspelers de bezoekers mee laten nemen in sprookjesverhalen. Daarna zal een zanger/DJ de avond verder voort zetten met muziek waarop iedereen los kan gaan. 

Voor dit eerste gedeelte zijn we dus op zoek naar geïnteresseerden! Wij zouden graag bij binnenkomst een aantal (twee tot drie) toneelspelers, verkleed als sprookje, in de zaal rond laten lopen. Deze kunnen dan de bezoekers aanspreken en hen meenemen in het sprookje dat bij hun past, door eventueel korte toneelstukjes op te voeren. Hiervoor zijn wij opzoek naar toneelspelers die het leuk lijkt om tijdens dit evenement van 18.30 tot 19.00 uur in de zaal rond te lopen en toneel te spelen. 

Meer informatie krijg je van Laura Kingma

 

 

terug naar overzicht