Gezocht: pianist en dirigent voor Popkoor Session

14 mei 2018

Popkoor Session is een gezellig 4 stemmig gemengd popkoor opgericht in 1997. Het koor bestaat uit ongeveer 50 enthousiaste leden. Ze zijn op zoek naar een pianist!

Hun oproep:

Ons gevarieerde repertoire bestaat uit popsongs van de sixties tot heden en uit door onze dirigent geschreven arrangementen en uitdagende medleys.

De repetities vinden plaats op maandagavond van 20.00 u. tot 22.00 uur in Gieten.

De huidige pianist en dirigent gaan het koor met ingang van seizoen 2018-2019 verlaten. 

De pianist begeleidt de repetities en de optredens van het koor waarvan de artistieke leiding bij de dirigent ligt. Een goede samenwerking tussen de dirigent en de pianist is daarom een eerste vereiste.

De nieuwe dirigent heeft bij voorkeur ervaring op het gebied van meerstemmige popkoren. De dirigent geniet de artistieke vrijheid bij het kiezen van het repertoire (in overleg met de repertoire commissie) en de uitvoeringsvorm, daarbij een goede balans houdend tussen prestatie en plezier wat tot uitdrukking komt in gevoel voor performance maar ook voor ontspanning. Goede contactuele eigenschappen zijn daarbij een vereiste. Verder is het kunnen arrangeren een pré.

Honorering vindt plaats in onderling overleg. Reiskosten worden vergoed.

Nadere inlichtingen kunnen worden verkregen bij Jaap de Boer, voorzitter van de sollicitatiecommissie, email : jaapjdeboer@planet.nl, telefoonnummer 06-13832380 of bij Ria Tönis, secretaris, ria.tonis.rt@gmail.com, telefoon 06-46257293.

Sollicitaties kunnen worden gericht aan: bestuur@popkoorsession.nl
Meer informatie: www.popkoorsession.nl

terug naar overzicht