Geld nodig voor jouw project? Vraag aan bij het Activiteitenbudget

Geld nodig voor jouw project? Vraag aan bij het Activiteitenbudget Cultuur van de Provincie Groningen

08 december 2015

Er zijn al een heleboel leuke projecten gesubsidieerd door het Activiteitenbudget Cultuur, maar er is ruimte voor meer.  Met het Activiteitenbudget stimuleert de provincie activiteiten op het gebied van amateurkunst en erfgoed waaraan inwoners actief kunnen deelnemen en om presentaties van erfgoed aan het publiek.  

Aanvragen?

De volgende rondes sluiten op 24 januari en 15 maart 2016. Let op: je project moet voldoen aan de criteria. Kijk voor een volledig overzicht van de criteria en voorwaarden van het Activiteitenbudget eerst op de site van de provincie.  Heb je daarna nog vragen, dan kun je contact opnemen met mevr. J.H. Vedder van de afdeling Economie, Cultuur en Projectfinanciering, telefoonnummer 050-316 45 24.

Hulp nodig?

Heb je nog niet zoveel ervaring met het aanvragen van subsidie en heb je hulp nodig? Kijk dan hier op onze website voor tips over het schrijven van je plan en het vragen van geld. Heb je al een plan en wil je feedback daarop? Mail het dan naar amateurkunst@bijvrijdag.nl en we kijken naar je plan.

 

 

terug naar overzicht