Fotowedstrijd: spelen met ruimte

30 juni 2017

Deze fotowedstrijd is gekoppeld aan het FESTIVAL VAN DE GEEST dat voor de 7-de keer wordt georganiseerd in en rondom de Nieuwe Kerk op het Nieuwe Kerkhof.

Het festival is van 7 tot en met 10 september. Dit festival is een co-productie tussen de kerk en mensen uit de buurt: Hortusbuurt / Ebbingekwartier.

Het thema kan op verschillende manieren tot de verbeelding spreken en worden ingevuld: spelen met (de) ruimte in stedelijke, (architectonische) zin maar ook spelen met (de) ruimte in je eigen persoonlijke sfeer, genoeg mogelijkheden om hier een creatieve draai aan te geven.


Spelregels

Er zijn twee leeftijdscategorieën, tot en met 15 jaar en vanaf 16 jaar.

De inzendingen kunnen als fotoafdruk op A4 formaat (29,7 x 21 cm) aangeleverd worden of digitaal

Per deelnemer kunnen maximaal drie inzendingen worden ingestuurd.

Uit de inzendingen zal door een jury voor elke categorie een winnaar worden gekozen en de ingezonden foto's zullen tijdens het Festival van de Geest worden geëxposeerd.

Van de prijswinnende foto's, en een selectie uit de andere ingezonden foto's, zal een kalender worden gemaakt. Inzenden voor de prijsvraag betekent toestemming voor het gebruik van de ingezonden foto voor de expositie en de kalender. De opbrengst van de verkoop van de kalender zal ten bate komen van noodzakelijke aanpassingen in/aan de Nieuwe Kerk.  

De inzendingen kunnen tot 21 augustus worden ingestuurd naar:                                   

Festival van de Geest                           

Nieuwe Kerkhof 1

9712 PT Groningen

o.v.v. naam, leeftijd,

mailadres en telefoonnummer

Of digitaal via het Aanmeldformulier

 

terug naar overzicht