160513 Logo _groningse _uitdaging _1140x 500

De Groningse Uitdaging, iets voor jou?

12 mei 2016

Op donderdag 19 mei 2016 organiseert De Groningse Uitdaging in samenwerking met MJD, De Uitdaging.

De Uitdaging is een evenement waar stichtingen/verenigingen en bedrijven elkaar ontmoeten en waar vraag en aanbod gematcht wordt. 

De opening van De Uitdaging wordt verricht door wethouder Joost van Keulen, waarna Gerard Kemkers om 17:00 uur aftrapt met een College Tour. Gerard neemt u mee in de wereld van ondernemen en presteren in de huidige tijd. Een tijd waarin samenwerken en maatschappelijke betrokkenheid een belangrijke rol spelen. Na de College Tour gaan vier stichtingen/verenigingen een interessante en uitdagende wens pitchen op het podium. Aansluitend zal er onder het genot van een hapje en drankje gelegenheid zijn om op de uitdagingsmarkt met elkaar in contact te komen en hopelijk een match te vinden. Het symposium eindigt om 20.00 uur.

Het team van VRIJDAG Amateurkunstondersteuning is ook aanwezig tijdens de Uitdaging. Maak kennis met ons en stel jouw (culturele) vragen!

Enthousiast geworden? Kijk voor meer informatie over De Groningse Uitdaging op de website. Heb je vragen? Stuur een mail.
terug naar overzicht