Dansers gezocht voor Oerol

29 januari 2016

 

Sunset -320787_960_720

DANSERS GEZOCHT ZOWEL PROFESSIONALS ALS AMATEURS

Opleiding door Compañia Sharon Fridman

Locatie: Oerol festival 2016, Terschelling

INTERNATIONALE DANS WORKSHOP, INCL. DEELNAME VOORSTELLING RIZOMA OP LOCATIE DOE MEE!

Compañía Sharon Fridman zoekt vijftig mensen (18+) die hier graag deel uit willen maken:

- Je hoeft geen professionele danser te zijn, maar het is wel belangrijk om enige achtergrond in dans, beweging en/of podiumkunst te hebben.

- Je bent bereid te werken onder bijzondere omstandigheden (veel buiten werken, soms koud, soms winderig, vroeg in de ochtend, laat in de avond, etc.) waarin je respect hebt voor je omgeving.

- Je bent niet alleen geïnteresseerd in de choreografische uitvoering, maar wilt ook betrokken zijn bij ieder detail van de productie (muziekcompositie, scenografie, publieksparticipatie, etc.). PROGRAMMA

- Intensieve workshopperiode van twee weken. - Vervolgens tien voorstellingen waarin Rizoma eenmaal per dag (bij zonsopgang) wordt uitgevoerd tijdens het festival van 10 juni tot en met 19 juni 2016.

- Beschikbaarheid vanaf 27 mei is nodig op Terschelling. Aankomst op het eiland: 26 mei. Mocht je niet de hele periode kunnen, maar wel een gedeelte, neem hierover gerust contact met ons op.

Wat krijg jij verder? 

Het festival verzorgt voor iedere deelnemer één warme maaltijd per dag, er is een vergoeding voor ontbijt en lunch, een kampeerplek (neem je eigen tent mee), een polsbandje voor toegang tot alle festivalterreinen (inclusief de expeditie projecten), 1 bootticket van Harlingen naar Terschelling en vice versa (neem je eigen fiets mee, indien niet mogelijk dan overleg), 2 kaartjes voor try-outs van andere voorstellingen en een Oerol T-shirt.

Heb jij interesse?

Stuur dan vóór 1 maart 2016 - in het Engels - een e-mail naar rizoma@sharon-fridman.com met hierin een motivatiebrief waarin je jouw ervaring met podiumkunsten in de laatste drie jaar vermeldt, je beschikbaarheid, en je visie op artistieke en ecologische projecten. Er zal een selectie worden gemaakt uit alle aanmeldingen.

Klik hier voor meer informatie. 

terug naar overzicht