Cultuur + Ondernemen in Groningen

10 september 2015

Cultuur + Ondernemen (1)

Donderdag 1 oktober Groningen

Cultuur+Ondernemen komt op verzoek van de Kunstraad met veel plezier op 1 oktober aanstaande naar Groningen om oriëntatiegesprekken te voeren. Deze gesprekken zijn bedoeld voor zowel culturele organisaties als kunstenaars en creatieven.

Cultuur + Ondernemen

Cultuur+Ondernemen stimuleert ondernemerschap in de cultuursector en zet in op een florerende sector die zelfstandig kan functioneren. Culturele organisaties, kunstenaars en creatieven kunnen bij Cultuur+Ondernemen terecht voor raad en daad om meer rendement te halen uit hun activiteiten. Zo is begeleiding mogelijk bij professionele ontwikkeling, het innoveren van verdienmodellen en het ontwikkelen van goed bestuur en toezicht. Cultuur+Ondernemen onderzoekt en implementeert nieuwe financieringsmogelijkheden, zoals microkredieten, leningen en garanties. In domeinen en markten buiten de cultuursector zet Cultuur+Ondernemen de onderzoeks- en verbeeldende vaardigheden van kunstenaars en creatieven in.

Gesprekken

De gesprekken draaien om de vragen
Waar sta je nu?
Waar wil je naartoe?
En welke stappen zijn daarvoor nodig?

Mogelijke onderwerpen waarover je kunt sparren zijn: 
- financiering,
- loopbaanontwikkeling (incl. de mogelijkheden die het Sectorplan Cultuur biedt),
- marketing,
- governance,
- planvorming voor de nieuwe cultuurnotaperiode. 

Dus heb je een vraag, probleem of wens? Meld je aan voor een gratis oriëntatiegesprek. Cultuur+Ondernemen analyseert samen met je wat het beste vervolg is voor jou of je organisatie. 

Meld je aan via deze link en geef bij 'vraag' niet alleen aan wat je wilt bespreken, maar ook dat je een gesprek wilt op donderdag 1 oktober in Groningen.  Cultuur+Ondernemen neemt dan contact met je op om het gesprek in te plannen. Op basis van de vragen bepalen we welke adviseurs daar het best bij passen. De gesprekken vinden plaats op het kantoor van de Kunstraad Groningen, Sint Jansstraat 2g.

 

terug naar overzicht