Brassband Heman organiseert workshop Trombone

18 september 2017

Op zaterdag 4 november organiseert Brassband Heman het jaarlijkse najaarsconcert. Voor dit concert is de samenwerking gezocht met fanfare Oranje uit Roden onder leiding van Wilbert Zwier. 

Het concert zal voorafgegaan worden aan een workshop voor trombones, onder leiding van Wilbert Zwier. Als afsluiting van de dag zal tijdens het concert het muziekstuk “76 Trombones” uitgevoerd worden. Daarvoor hebben we natuurlijk veel trombonisten nodig! 

Opgave voor de workshop (of vragen hierover) kan via trombone@brassbandheman.nl. Na aanmelding volgt meer informatie over de workshop. De kosten van de workshop zijn €10,- per persoon. Deelnemers aan de workshop hebben hiermee gratis toegang tot het concert. Voor een maaltijd zal worden gezorgd. Opgeven kan tot in de week van 09 oktober.

Naast Brassband Heman en Oranje Roden zal ukelele-ensemble Mannen met Kleintjes ons voorzien van een muzikale toevoeging. Het concert begint om 20:00 in de Maranathakerk te Bedum (Grotestraat 33, 9781 HB Bedum). De entree bedraagt €10,- en daarvoor krijgt u één consumptie gratis. Kaarten voor het concert zijn alvast te reserveren via voorverkoop@brassbandheman.nl

Bekijk hier de trailer voor de tromboneworkshop

 

terug naar overzicht