Bijeenkomst Maand van de Amateurkunst

26 januari 2016

MAK

Ben jij gek op schilderen, fotografeer jij in jouw vrije tijd, is muziek jouw grote passie of ben jij amateurkunstenaar op een ander gebied? Dan is de landelijk georganiseerde Maand van de Amateurkunst (MAK) een uitstekende gelegenheid om jezelf in de kijker te zetten.

VRIJDAG wil samen met jou ervoor zorgen dat de maand juni in het teken staat van kunst en cultuur in de stad en de provincie Groningen.

Wat kun jij doen? 

In de maand juni een evenement organiseren dat in het kader van de amateurkunst staat. Open een tentoonstelling voor jouw schilderkunst, laat de buurt kennis maken met jouw dansgroep of speel met vrienden een theatervoorstelling op het plein in jouw dorp.

Wat kan VRIJDAG voor jou doen?

Als jij een evenement hebt gepland in de maand juni dan geven wij de nodige publiciteit. Wij plaatsen het op onze site, in onze nieuwsbrief, op Facebook en op Twitter en gaan op zoek naar regionale en lokale pers om de MAK in de schijnwerpers te zetten. Wij maken een programmaboekje van alle activiteiten die plaatsvinden tijdens de MAK en verspreiden deze door Groningen. Daarnaast kunnen wij jou onder andere ondersteunen met het regelen van een locatie of het aanvragen van subsidie en jou inspireren met voorbeeldprojecten.

Waar kan ik mij opgeven?

Op maandag 22 februari organiseert VRIJDAG Amateurkunst een bijeenkomst over de Maand van de Amateurkunst (MAK). Wij geven voorbeelden van activiteiten die jij kunt organiseren, informatie over de MAK en antwoorden op al jouw vragen.  Heb jij bij het lezen meteen al iets in gedachten of zelfs al concrete plannen? En wil jij je graag aanmelden voor de bijeenkomst? Stuur dan snel een mail.

Hoe en waar?

Maandag 22 februari 2016 om 20.00 uur aan de Sint Jansstraat 7, 9712 JM Groningen. 

Wij hopen je 22 februari te zien! 

Wil jij meer informatie over het landelijke project? Kijk dan op www.waknederland.nl.

Landelijk wordt de Week van de Amateurkunst (WAK) georganiseerd, VRIJDAG organiseert aansluitend hierop de MAK (Maand van de Amateurkunst). 

terug naar overzicht