AFV Daguerre zoekt amateurgezelschappen voor portretserie

05 september 2017

De fotografen van AFV Daguerre gaan dit seizoen aan de slag met een 'seizoensopdracht'. Tussen oktober en juni gaan zij amateurgezelschappen en -verenigingen portretteren. Dit worden geen standaard portretfoto's, maar de fotografen leggen in een serie vast wat de vereniging kenmerkt, wat heel bijzonder is of juist heel gewoon. De amateurfotografen worden hierbij gecoacht door een professionele fotograaf. 

Ben jij lid van een koor, muziek-, dans- of theatervereniging en lijkt het jou leuk dat een fotograaf een serie van jouw vereniging gaat maken? Laat het ons weten. In eerste instantie worden gezelschappen in Groningen (stad), Haren en tenBoer gezocht.

Aanmelden kan tot en met 21 september. Daarna gaat de lijst met aanmeldingen naar AFV Daguerre en gaan de fotografen een vereniging kiezen.

Aanmelden geeft nog geen garanties voor deelname; de fotografen kiezen zelf een vereniging uit. Afstemming over ideeën en uitwerking is onderdeel van het project. Stuur bij de aanmelding linkjes mee van de website / Facebook of andere social media, zodat de fotografen een goed beeld krijgen van de vereniging.

Het project gaat in oktober van start. Alle fotoseries die tot stand komen worden in juni 2018 geëxposeerd in samenwerking met VRIJDAG. De gemaakte foto's zijn ook te gebruiken voor jullie eigen promotiedoeleinden. Er zijn voor de vereniging geen kosten verbonden, er moet alleen rekening gehouden worden met een aantal overleggen met de betreffende fotograaf.

terug naar overzicht