23 juni: Cultuur+Ondernemen is bij de Kunstraad Groningen

12 juni 2017

Cultuur+Ondernemen is de ingang naar kennis en ondernemerschap in de cultuur. Ze zijn er voor culturele organisaties, zelfstandig werkende kunstenaars en creatieven die verder willen, financieel maar ook inhoudelijk. Cultuur+Ondernemen werkt daarom niet alleen samen met de makers en aanbieders maar ook met overheden, fondsen, bedrijven en particulieren.

Veel vragen die culturele organisaties, kunstenaars en creatieven hebben zijn niet standaard. Voor een succesvolle loopbaan moet je je continu blijven ontwikkelen en onderscheidend zijn. De ene keer lukt dat beter dan de andere keer. Het is prettig om af en toe met iemand van gedachten te wisselen hierover. Waar sta je nu? Waar wil je naartoe? En welke stappen zijn daarvoor nodig? Jouw organisatie doet het best goed, maar hoe kom je nog verder vooruit? Moet je jouw sterke punten verder verbeteren of focus je er juist op om aan je zwakkere punten te werken? Je bent wellicht al een paar jaar afgestudeerd en vraagt je af: wat nu? Allemaal vragen die je tegen kan komen in de praktijk. Cultuur+Ondernemen praat graag met je voor een oplossing op maat. 

Mogelijke onderwerpen waarover je met Cultuur+Ondernemen kunt sparren zijn: 

  • Financiering
  • Marktontwikkeling 
  • Bestuur en toezicht 
  • Ontwikkeling van je loopbaan en ondernemerschapscompetenties   

Dus heb je een vraag, probleem of wens, meld je dan aan voor een kosteloos oriëntatiegesprek op vrijdag 23 juni a.s. Cultuur+Ondernemen komt op verzoek van de Kunstraad met veel plezier naar Groningen om deze gesprekken te voeren.

Meld je aan via deze link. Cultuur+Ondernemen neemt dan contact met je op om het gesprek in te plannen.

De gesprekken vinden plaats op het kantoor van de Kunstraad Groningen, Sint Jansstraat 2g.

terug naar overzicht