HAEDER MAK_2017

MAK

Ben jij gek op schilderen of fotograferen? Is zingen of muziek maken jouw grote passie? Dans jij de strakste moves of maak jij mensen aan het huilen van het lachen met je stand-up?

Dan is de Maand van de Amateurkunst (MAK) iets voor jou! De hele maand juni zet VRIJDAG, het huis van amateurkunst voor Groningen, amateurkunstenaars extra in de schijnwerpers!

Ben je nog op zoek naar een podium? Bekijk deze lijst met diverse podia in stad & ommeland, wie weet zit er iets voor je bij!

Wil je extra promotie voor jouw activiteit in juni? Voeg jouw concert, optreden, voorstelling of expositie toe aan jouw profiel op de Kunstkaart. Heb je nog geen profiel? Maak er één aan en vul hem met foto's en linkjes naar je eigen social media. Hiermee wordt je zichtbaar op de Kunstkaart. Voeg jouw activiteiten als agenda-items aan het profiel toe zodat ze bij ons in de agenda terecht komen. Je krijgt dan vanzelf in juni extra publiciteit!

De highlights van de MAK:

Expositieruimte De Kelder VRIJDAG: AFV Daguerre exposeert 'Portreteer een vereniging'

Galerie de Smederij (Sappemeer): tentoonstelling Contrast

Kielzog (Hoogezand): Open Podium op 22 juni

't Clockhuys (Haren): Open Podium op 8 juni

Grand Theatre: optredens van:

ZingZing! in de Oosterpoort op 17 juni

Swingin Groningen: 21, 22 en 23 juni 

8-10 juni Quiltfestival, diverse locaties in Het Hogeland

En dit gebeurd er op onze eigen podia!

 

Bekijk de hele MAK agenda!

 

WAT DE F.A.Q. IS DE MAK? 

F.A.Q. = frequently asked questions (vertaling: veel gestelde vragen)

1.    Wat is de MAK?

De MAK staat voor de Maand van de Amateurkunst. In juni worden door heel Nederland amateurkunstenaars in de schijnwerpers gezet. Landelijk heet deze actiemaand IKtoon.

2.    Wanneer mag ik mee doen met de MAK?

Iedereen die amateurkunstenaar is, die vanuit een amateurgezelschap / organisatie of voor amateurkunstenaars een activiteit organiseert kan mee doen met de MAK. Je kan meedoen door jouw activiteit toe te voegen aan jouw profiel op de Kunstkaart.

Heb je nog geen profiel? Maak er één aan en vul hem met foto's en linkjes naar je eigen social media. Hiermee wordt je zichtbaar in ons netwerk. Voeg je activiteiten als agenda-items toe zodat ze bij ons in de agenda terecht komen. Je krijgt dan vanzelf in juni extra publiciteit!

3.    Ik ben geen amateurkunstenaar maar ik bezoek graag voorstellingen, optreden en exposities, kan ik dan ook mee doen met de MAK?

In de MAK zijn er allerlei verschillende activiteiten waar je heen kunt gaan. Dus ook als je zelf geen amateurkunstenaar bent, kun je genieten van de Maand van de Amateurkunst. Bekijk de agenda!

4.    Waar kan ik vinden wat er allemaal te doen is in de MAK? 

 Bekijk hier de MAK agenda

5.   Wat heeft VRIJDAG met de MAK te maken?

VRIJDAG is coördinator van de MAK in Groningen en zorgt ervoor dat jij in contact komt en hulp krijgt bij jouw vragen op het gebied van jouw talent, hobby of passie.

 

 

Een korte terugblik op de MAK 2016: