opgeven MAK 2.0

MAK

De Maand van de Amateurkunst  (MAK)

Ben jij gek op schilderen, fotografeer jij in jouw vrije tijd, is muziek jouw grote passie of ben jij amateurkunstenaar op een ander gebied? Dan is de MAK een uitstekende gelegenheid om extra publiciteit te krijgen. Zet je activiteit in onze agenda (via jouw profiel) en wij zorgen voor extra publiciteit. Zoek je nog een podium? Dan helpen wij mee!

 

MAK 2017

De MAK in 2017 is van 29 mei tot en met 30 juni.

Voeg je activiteiten toe aan je profiel. Heb je nog geen profiel? Maak er één aan en vul hem met foto's en linkjes naar je eigen social media. Hiermee wordt je zichtbaar in ons netwerk en komen je activiteiten bij ons in de agenda.

 

Podia in Groningen

Zoek je een podium voor een optreden of een expositieruimte voor jouw kunstwerken? Laat het ons weten! Wij kunnen in ons netwerk meezoeken naar een geschikte locatie.

Heb je interesse om in het Grand Theatre op te treden? Dat kan! Van 29 mei tot en met 9 juni zet het Grand Theatre haar deuren open voor amateurgezelschappen!

Mail ons (voor 15 april) een motivatie waarom jij vindt dat jouw vereniging/groep op het podium van het Grand Theatre moet staan en maak kans om geselecteerd te worden. Voor het optreden in het Grand Theatre zijn in het kader van de MAK aangepaste (financiele) voorwaarden. Meer weten? Neem contact op met ons.

 

Heb jij bijvoorbeeld ook al aan deze podia gedacht? 

Kielzog

Cultuurhuis de Klinker

Biblionet

der Aa-theater

Martiniplaza 

vanBeresteyn 

Baron Theater 

En uiteraard onze eigen podia!

 

Een korte terugblik op de MAK 2016: