profiel foto van Amateurkunst

Amateurkunst

maak je eigen profiel aan

VRIJDAG Amateurkunstondersteuning

Op deze site vind je wat wij doen voor amateurkunstenaars in Stad en Ommeland. Van muziek tot dans, theater en beeldende kunst. Van subsidiekansen tot het vinden van een regisseur of podia om op te treden. Van locaties om materialen te vinden voor je kunst tot overzichten van verenigingen.  Ook presenteer je jezelf hier en vind je medekunstenaars.

Maak een profiel aan om jezelf in de kijker te spelen en voeg een evenement aan de agenda toe dat niemand mag missen! VRIJDAG Amateurkunstondersteuning (voorheen KNAK) wordt mede mogelijk gemaakt door de Provincie Groningen.  Meer weten? Bekijk onze online brochure hier

Maak je profiel aan

Laat zien wat je in huis hebt als kunstenaar / vereniging en zorg ervoor dat anderen je kunnen vinden. Ga naar 'registreren & profiel maken' en vul je gegevens in. Ga, als je ingelogd bent, naar 'mijn vrijdag' en vul 'mijn profiel' in/aan. Let er bij het invullen van je profiel op dat je de optie ‘publiek zichtbaar’ op ‘ja’ zet, pas dan wordt je profiel ook echt voor iedereen zichtbaar!

Zorg er voor dat je foto’s gebruikt die rechtenvrij zijn of die je zelf hebt gemaakt. VRIJDAG is niet aansprakelijk of verantwoordelijk voor publicatie van dit beeldmateriaal.

Vul je evenementen in bij 'mijn agenda' . Als je werk online wil laten zien, ga je naar 'mijn werk'. Tip: plaats foto's bij alle onderdelen, dat ziet er veel mooier uit.

Heb je nieuws over jezelf of over jouw vereniging / gezelschap? Geef het dan door aan ons, dan zorgen wij ook voor publiciteit via onze social media.

Vragen? Mail ons of bel het spreekuur

Mail amateurkunst@bijvrijdag.nl of bel ons telefonisch spreekuur en krijg een van onze adviseurs aan de lijn. Elke donderdag zijn we tussen 14 - 16 uur bereikbaar op 050 3051476.

 Provincie Groningen Logo !

Agenda

za 11 jun t/m zo 11 jun

GRONINGER STUDENTENORKEST MIRA SPEELT RACHMANIN...

meer info
za 8 apr t/m zo 25 jun

Simulacrum

meer info
di 25 apr t/m za 1 jul

GUARDIANS I Plastic: Fossil to Fossil

meer info
zo 28 mei

De kerk als podium: Fietsen langs concertjes in...

meer info

Wil je zelf een evenement toevoegen?